fbpx

Ochrana osobních údajů

Pokud jsi naším členem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřuješ nám své osobní údaje. Zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznam se prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máš v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Martin Šimek, Domažlické předměstí 650, 339 01, Klatovy, IČ: 04742176, jež provozuje webové stránky ​https://crossfitplzen.cz a provozovnu CrossFit Plzeň, U Ježíška 2, 326 00 Plzeň​.

Tvé osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 777 727 772 nebo na e-mailu: [email protected].

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme Tvou IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíš a ze které stránky přicházíš. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu Ti můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Tvého souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžeš na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je, jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení Tvých osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K Tvým osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci.
Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem:

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme však, že v takovém případě při výběru, budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Tvá práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máš řadu práv. Pokud budeš chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktuj nás prostřednictvím e-mailu: [email protected].

Máš ​právo na informace,​​ které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžeš kdykoli vyzvat a my Ti doložíme ve lhůtě 14 dní, jaké osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u Tebe něco změní nebo shledáš své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máš ​právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování​​ můžeš využít, pokud se domníváš, že zpracováváme Tvé nepřesné údaje, domníváš se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechceš všechny údaje smazat, nebo pokud jsi vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžeš rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru, omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud bys chtěl své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že ti informace pošleme ve strojově čitelné podobě.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Tvým dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na Tebe zapomenout, ale pokud si to budeš přát, máš na to právo. V takovém případě vymažeme Tvé veškeré osobní údaje od sebe / ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Tě budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máš pocit, že s Tvými údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máš právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nás nejprve budeš o tomto podezření informovat, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami Ti zasíláme, jsi-li náš člen, na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud členem ještě nejsi, posíláme Ti je jen na základě Tvého souhlasu. V obou případech můžeš ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Tě ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Tvé osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Tvých osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez Tvého souhlasu nebudou Tvé osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 7. 5. 2019